Hvorfor vælge E-læring?

E-læring kan bruges til at formidle faglige begreber, informationer og metoder på en interessant og interaktiv måde. Vi har fokus på brugernes læreprocesser, så informationerne ‘hænger fast’ og får en effekt i praksis.

E-læring kan blandt andet anvendes til selvstudier, repetition, som en integreret del af et tilstedeværelsekursus eller til sidemandsoplæring. Vi kombinerer de bedst egenede metoder i undervisningsforløb, så læringen og effekten optimeres. Ved eksempelvis at anvende E-læring som forberedelse til et tilstedeværelseskursus kan vi sikre et fælles udgangspunkt for deltagerne. Dermed øges chancerne for mere – og bedre – dialog i undervisningslokalet.

Mulighederne er mange. Derfor kan vi tilpasse et kursus til de fleste behov. Dog er det ikke løsningen på alle uddannelsesmæssige udfordringer. Vi tager hele tiden kritisk stilling til, om E-læring er den rigtige løsning eller ej. Som tommelfingerregel kan man sige, at hvis diskussion og praktiske øvelser fra hverdagssituationer er det fundamentale for undervisningens indhold, er E-læring isoleret set ikke den rigtige undervisningsform.

Er du i tvivl, om E-læring er en mulighed? Kontakt os – så tager vi en snak og finder ud af, hvad den bedste løsning er for jer.