Det motiverende lederskab

Det motiverende lederskab – led fra kernen af dig selv og skab motivation.
Et trænings- og udviklingsforløb for ledere med fokus på det personlige lederskab og motivationsledelse.

Styrke dig selv og dermed din ledelsespraksis. Få indsigt i dine egne sårbarheder og styrker og dan et endnu stærkere fundament for at motivere dem du leder – og har brug for følgeskab fra for at kunne lykkedes med kerneopgaven.

I forløbet får du sammen med andre ledere mulighed for at gå tættere på kernen af dig selv og dit lederskab – samtidig med at du får inddraget din egen leder og en konkret case fra din virkelighed. Det er et skræddersyet udviklingsforløb for ledere i Region Syddanmark, hvor vi kobler det personlige lederskab med motivationsledelse i praksis.

 

Forløbet henvender sig til ledere med personaleansvar. Både nye og erfarne ledere kan deltage. Ledere med et overvejende fagligt ledelsesansvar, som ses hos læger, kan også deltage.

 

Pris: 25.000,-
Indeholdt i prisen er 6 dages undervisning ved to ledelseskonsulenter, personlighedsprofilen Hogan med individuel test tilbagemelding, 2 individuelle coachingsamtaler, middag og overnatning på internat, fuld forplejning alle dage, afsluttende middag, samt materialer. Fakturering vil ske i forbindelse med første kursus dag.

Se kurset på plan2learn