ActeeChange

I løbet af spillet skal du træffe ledelsesbeslutninger og håndtere forskellige ledelsesdilemmaer, der opstår i forløbet fra hjemsendelsestidspunktet og frem til muligheden for igen at kunne komme tilbage og arbejde på kontoret. Du får mulighed for at afprøve dine kompetencer i ledelsen af forandringer og omstillinger og får feedback på dine beslutninger og valg. Ved afslutning af spillene får du resultatet af din lederprofil på baggrund af dine valg og beslutninger.

Karantæne – Ledelse på distancen

Dette spil handler om de dilemmaer, der opstår, når kolleger tvinges til at arbejde hjemmefra. Du har til opgave at lede en lille afdeling gennem et ændringsscenarie fremkaldt af COVID-19. I slutningen af ​​spillet får du en lederprofil.

(Du bedes anvende Google Chrome eller Microsoft Edge. Spillet fungerer ikke med Internet Explorer.)


Karantæne – Kan gamle hunde lære nye tricks?

Dette spil handler om de dilemmaer, der kan opstå, når karantæne i del 1 endelig er forbi, og kollegerne nu vender tilbage til deres gamle arbejdsmiljøer. Din opgave er at lede en afdeling gennem processen med at vende tilbage til kontoret, mens du implementerer nye regler for interaktion med hinanden såvel som kunder inden for afdelingen. I slutningen af ​​spillet får du en lederprofil.

(Du bedes anvende Google Chrome eller Microsoft Edge. Spillet fungerer ikke med Internet Explorer.)


Mod på mere læring?

Hvis du på baggrund af de to korte læringsspil om ledelse på distancen, er blevet nysgerrig på at vide mere om ActeeChange og mulighederne for ledelsestræning og lederteamudvikling, er du velkommen til at kontakte Ledelseskonsulent i HR Ledelsesakademiet Christian Borg Lauritzen på mail: cbl@rsyd.dk eller telefon: 24803485