Gør-det-selv

Producer selv indhold til en mindre målgruppe

Uanset hvor meget vi end gerne ville, har vi ikke mulighed for at producere alle de spændende projekter, der bliver efterspurgt. Vi prioriterer derfor projekter, der når ud til en stor målgruppe og som dermed kan give mest mulig effekt i praksis.

Hvis I går med et ønske om at få lavet E-læring til en mindre målgruppe, kan Gør-det-selv-løsningen derfor være en mulighed for jer. Det eneste, det kræver af jer, er, at I har mod på at give jer i kast med produktionen og lære produktionsværktøjet at kende. Heldigvis er det ikke altid nødvendigt at stille op med det tunge skyts, når der skal produceres E-læring.

Vi vejleder i de forskellige produktionsværktøjer, vi anbefaler, så I kan vælge det, der passer bedst til jeres behov. Selvom det ikke er nødvendigt at være ekspert i raketvidenskab for at kunne benytte værktøjerne, tilbyder vi alligevel et introduktionsmøde ved projektets opstart, hvor vi præsenterer jer for det produktionsværktøj, I har valgt. Formålet med mødet er at give jer et indblik i, hvilke muligheder værktøjet kan give jer, så I er bedst muligt klædt på til selv at producere. Vi står desuden til rådighed gennem hele processen til at hjælpe og vejlede jer, hvis behovet skulle opstå.


Godt at være opmærksom på

Når I selv skal producere, er det en fordel, at I er skarpe på, hvilke informationer der er de vigtigste. Selvom I har en masse viden, I gerne vil dele ud af, er der grænser for, hvor meget der kan sidde fast hos jeres kollegaer, hvis de bliver bombarderet med informationer. Derfor er det en god idé at skære helt ind til benet og fokusere på, hvad der er vigtigst for jeres kollegaer at lære. Dermed øger I chancerne for, at jeres produktion får en reel effekt.

Vi anbefaler, at I nedsætter en arbejdsgruppe til projektet og inddrager jeres leder i processen. Dermed kan I både få afsat arbejdstimer til at udvikle produktet, og få økonomisk bevilling til at købe licensen til produktionsværktøjet.


Kom i gang med gør-det-selv-værktøjerne

Hvis I har fået lyst til at arbejde videre, kan vi hjælpe jer med at anskaffe det enkelte værktøj, I ønsker at benytte. Vi gør dog opmærksom på, at der kan være udgifter forbundet med anskaffelsen af enkelte stykker software. Hvis I er i tvivl, om I har evnerne til at begå jer i disse værktøjer, har I mulighed for at teste dem i en prøveperiode på det enkelte værktøj.

Kontakt os for at høre nærmere om de forskellige produktionsværktøjer, og lad os sammen finde ud af, om Gør-det-selv-løsningen er den rigtige for jer.


Læringsoplevelser

Læringsoplevelser

E-bites

E-bites