Læringsoplevelser

Interaktiv, digital læring, hvor brugeren får en medrivende totalople­velse.


Vi arbejder ud fra ”learning by doing”-princippet, for vi tror på, at brugerne lærer mest, når de selv deltager aktivt i læringen. Derudover fokuserer vi på at gøre læringsoplevelserne engagerende, sjove og moti­verende, da det er vores opfattelse, at man lærer bedst, når det samtidig er underholdende. Derfor laver vi medrivende læ­ringsoplevelser for brugerne, hvor vi altid har effekten for øje.

For at skabe underholdende læring udnytter vi alle mediets muligheder til at påvirke brugeren. Dette indebærer bl.a. lyde, musik, animationer og videoer. Derudover udnytter vi muligheden for at ind­drage narrative historier, da disse hjælper brugeren til at sætte materialet i en kontekst, så det giver mening og dermed huskes bedre.

Læringsoplevelser findes i mange forskellige størrelser, og der er derfor ikke én model, der passer til alle formål. Vi har bred erfaring med at lave mange forskellige typer læringsoplevelser i alle stør­relsesordner. Vores opgave er, i samarbejde med jer, at finde ud af, hvilken løsning der passer og fungerer bedst til jeres behov.


Se også

E-bites

E-bites

Gør-det-selv

Gør-det-selv