E-læring til EPJ SYD

I løbet af 2021 skal et nyt EPJ-system implementeres i hele regionen på tværs af enheder og specialer. Det kan føles som en stor omvæltning for mange. Det forstår vi godt.

For at gøre overgangen så smertefri som mulig har vi fået til opgave at producere E-læring til EPJ SYD, som klinikere og sekretærer skal gennemgå i månederne op til udrulningen af systemet på deres afdeling. Formålet med E-læringsmodulerne er at bidrage til, at brugerne bliver mere fortrolige med systemet, inden det rulles ud.

Vi har allerede brugertestet produktet flere gange, hvor vi har haft en række prototyper i spil. På baggrund af tilbagemeldingerne har vi fundet den rigtige model for alle modulerne, så de lever op til brugernes forventninger og bedst muligt følger deres måde at interagere med produktet. Arbejdsgruppen har prioriteret at investere i grundige tests
i den indledende fase, så vi sikrer, at resultatet fungerer bedst muligt og har den ønskede effekt hos brugerne.

Vi opstarter produktionen af E-læringsmodulerne i løbet af sommeren og er færdige til februar, hvor uddannelsen forventes første gang at starte på Sygehus Sønderjylland.