Vi står sammen mod COVID-19

Sygehusene i hele landet oplever i øjeblikket et forøget pres på grund af COVID-19-patienter, der optager sengepladser, respiratorer og ikke mindst sundhedsfaglige hænder. Samtidig er der en risiko for, at personalet ikke kan følge med, hvis epidemien for alvor eksploderer. Det kan og skal vi undgå.

Vores primære arbejdsopgave i Region Syd E-læring er til daglig at udvikle digital undervisning til og i samarbejde med det sundhedsfaglige personale. Det gælder selvfølgelig også i en tid som denne, hvor behovet for hurtig og effektiv kompetenceudvikling til sundhedspersonalet er større end normalt. Vi har derfor været nødt til at sætte dele af vores daglige produktion midlertidigt på pause for at kunne prioritere udarbejdelsen af den nødvendige digitale undervisning i forbindelse med behandlingen af COVID-19-patienter.
Det samme gør sig gældende i landets øvrige regioner. Vi arbejder alle på højtryk for at sikre, at sundhedspersonalet hurtigst muligt kan tilegne sig den nødvendige viden, der skal til, for at de kan stå sikkert i frontlinjen og give borgerne den behandling, de har eller får brug for.

I en tid som denne nyder vi godt af et stærkt samarbejde mellem landets regioner, for selvom vi arbejder hurtigt, fokuserer vi også på at arbejde effektivt. Vi deler derfor vores

produktioner på tværs af landet gennem det fælles netværk for E-læringscentre i regionerne, ELIR. De har i forbindelse med situationen med COVID-19 oprettet en fælles indgangsportal, som alle har adgang til, uanset hvilken region man hører til. Portalen fører videre til de respektive regioners hjemmesider, hvor alle produktioner ligger tilgængelige til brug i egen region. Dermed undgår vi, at det samme uddannelsesmateriale bliver lavet flere gange og sikrer dermed også, at vores ressourcer bliver brugt fornuftigt.

Se produktionerne fra Region Syddanmark.