Virtuelle netværk om ledelse på distancen


En undersøgelse blandt afdelingschefer i Regionshuset og satellitter har vist, at der er efterspørgsel efter at dele ledelseserfaringer om den aktuelle situation og distanceledelse med lederkolleger.

Du får mulighed for at udveksle erfaringer, tips og tricks om ledelse med lederkolleger – og at blive inspireret af andres erfaringer og ideer om ledelse på distancen. Samtidig er de virtuelle ledernetværk, en mulighed for at bevare kontakten med lederkolleger og at skabe nye relationer til lederkolleger i et fortroligt rum.

Udbytte
Som deltager i ledernetværket får du mulighed for at høre dine lederkollegers erfaringer og refleksioner med ledelse under den aktuelle coronakrise. Samtidig får du mulighed for at dele ud af dine egne erfaringer og råd med ledelse på distancen. Netværket vil give dig følgende udbytte:

  • Nye perspektiver på aktuelle ledelsesdilemmaer i den aktuelle situation med distanceledelse
  • Refleksioner omkring dit eget lederskab
  • Et forum og frirum til at tale ledelse med dine lederkolleger i Regionshuset og satellitterne.

OBS!

Vi anbefaler, at du er på VPN forbindelse, når du tilgår de to tilmeldinger. Dermed undgår du login til Plan2learn. Oplever du alligevel problemer med tilmeldingen, så kontakt e-laering.support@rsyd.dk